Evenementen

Jaarlijks vinden in en rond Eibergen diverse evenementen plaats zoals de kermis in het voor- en najaar, het Lenteweekend bij de Mallumse Molen, de Oranjemarkt georganiseerd door het TIP, het Streekfestival bij het Openluchttheater , de fietsvierdaagse, de Eiberrun en de Kerstmarkt. In Beltrum en Rekken zijn aan het eind van de zomer Bloemencorso’s. In het Openluchttheater vinden diverse optredens plaats van bekende en minder bekende artiesten.

De meeste evenementen kun je vinden op de homepage van deze site. Maar onderstaand vind je nog een aantal gebeurtenissen die wij toch ook even onder de aandacht willen brengen:

 

 

 

 

Kinderkerk Rekken

Zondag 15 oktober 2017 In de Antonius Kerk, Lindevoort 20 te Rekken voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Van 11. 00-11.30 uur.

Lees meer

Midwinterhoorn wandeling Eibergen

Zondag 17 december 2017.'De midwinterhoorn in zijn natuurlijke omgeving'. Meer dan 30 blazers langs de route. Start tussen 12.00 en 14.00 uur. Meer informatie komt t.z.t.

Lees meer

Gelders Midwinterhoorn Treffen

Zaterdag 29 december 2017.Gelders Midwinterhoorn Treffen op zaterdagmiddag in en om Het Muldershuis en Mallumse Molen in Eibergen. Nadere informatie volgt. 

Lees meer

Thema-avond: onze verhouding tot de natuur

Woensdag 20 september 20.00-23.00 uur.Thema-avond: Onze verhouding tot de natuur, denken over binnen en buiten door de eeuwen heen. Op woensdag 20 september organiseren IVN en KNNV Oost-Achterhoek een...

Lees meer

Familiefietstocht

Tijdens de najaarskermis kan jong en oud meedoen met een fietstocht langs de mooiste plekjes in de omgeving van Eibergen. De tocht is ongeveer 25 km lang en start bij de feesttent op De Brink tussen 11.00...

Lees meer
InEibergen EOV VVV