• slidebg1

U bent hier

Evenementen

Jaarlijks vinden in en rond Eibergen diverse evenementen plaats zoals de kermis in het voor- en najaar, het Lenteweekend bij de Mallumse Molen, de Oranjemarkt georganiseerd door het TIP, het Streekfestival bij het Openluchttheater , de fietsvierdaagse, de Eiberrun en de Kerstmarkt. In Beltrum en Rekken zijn aan het eind van de zomer Bloemencorso’s. In het Openluchttheater vinden diverse optredens plaats van bekende en minder bekende artiesten.

De meeste evenementen kun je vinden op de homepage van deze site. Maar onderstaand vind je nog een aantal gebeurtenissen die wij toch ook even onder de aandacht willen brengen:

Pubquiz café De Stier

- 28 juni, 12 en 26 juli en 9 augustus

Om de week op woensdag organiseert De Stier vanaf 20.00 uur een quiz. De Pubquiz is een algemene kennisquiz die bestaat uit 8 ronden met vragen, muziekfragmenten, foto’s en audiotracks. Meedoen kan individueel of met een team van maximaal 5 personen. Deelname aan de quiz bedraagt 2 euro per persoon Meer info Café De Stier

Verwarmd Openluchtzwembad 't Vinkennest Eibergen

Geopend van 8 mei t/m 14 september 2017. Tijdens het zwemseizoen is er genoeg te beleven voor zowel de jeugd als de volwassenen bij NLG ’t Vinkennest. Voor de jeugd organiseren wij allerlei activiteiten en voor de volwassenen hebben wij diverse aquasport lessen.

Fietsvierdaagse

- 8 t/m 11 augustus

Kinderkerk Rekken 

- 15 oktober
In de Antonius Kerk, Lindevoort 20 te Rekken voor kinderen van 2 t/m 8 jaar. Van 11. 00-11.30 uur.

 

InEibergen EOV VVV