• slidebg1

U bent hier

Exposities

Ben je op zoek naar een culturele activiteit of expositie? In het dorp zijn regelmatig diverse exposities. Bijvoorbeeld bij het Historisch Museum De Scheper. Maar ook kunstkring BART en het bijzonder leuke particuliere museum Sfeer van Weleer in Rekken hebben regelmatig tentoonstellingen.

Bezichtiging Beltrumse Kerk

In de maanden juli en augustus is de Beltrumse Kerk geopend op woensdag van 11.00 tot 15.00. De Kerk uit 1846 is de afgelopen jaren grondig gerestaureerd. De kerk staat bekend om het prachtige schilderwerk, karakteristieke bakstenen architectuur en mooie gebrandschilderde ramen. De toegang is gratis.

Zomerexpositie 'In Vuur en Vlam'

Van 1 juli t/m 9 september is deze exposite 'van en door bewoners', in De Oude Mattheüs, Grotestraat 50, te bekijken. Elke woensdag en dagerdag geopend van 14.00-16.30 uur. Lees hier meer over deze expositie. 

Fototentoonstelling van Wim Hietbrink

Vanaf 17 mei in museum 'De Scheper'. Thema van de expositie is 'Lente'. Genomineerde foto's uit het hele land worden in het museum tentoongesteld. 

Kledingexpositie 'Herman en Betsie

Expositie Herman en Betsie in Historisch Museum De Scheper (12 juni - 28 oktober). Open Monumentendag met als thema 'Boeren, burgers en buitenlui'.

Historisch Museum De Scheper

9 september - Maand van de geschiedenis met als thema 'Gelluk' - Historisch Museum De Scheper (maand oktober)

InEibergen EOV VVV