Boekhandel in Eibergen

Zoek je een boekhandel in Eibergen? In het centrum van Eibergen vind je een winkel met een uitgebreid assortiment.

Lees verder

Een veelzijdige boekhandel

De in het centrum gelegen boek- en kantoorvakhandel Gellekink verkoopt diverse kantoorartikelen, inkt cartridges, boeken en tijdschriften, maar ook wenskaarten, cadeauartikelen en feestartikelen. Heb je online een bestelling geplaatst en wil je deze laten bezorgen? Boek- en kantoorvakhandel Gellekink is tegelijkertijd een Kiala punt waar je je pakketten veilig en snel kunt laten bezorgen.

Makkelijk bereikbaar

Boek- en kantoorvakhandel Gellekink vind je op de J.W. Hagemanstraat 16 in Eibergen. Deze winkel bereik je makkelijk met de fiets, het openbaar busvervoer en de auto. Neem de bus naar het centrum (halte Garage Grooters) en loop binnen 2 minuten naar de winkel, of parkeer je auto gratis op één van de parkeerplaatsen in de buurt zoals het Hendrik Odinkplein of de Brink. 

Openingstijden

De boek- en kantoorvakhandel is van maandag tot en met zaterdag geopend en is op vrijdag extra lang geopend tot 21.00 uur. Op zondagen gesloten. 

Meer informatie over boekhandel in Eibergen

Wil je meer weten over deze boekhandel in Eibergen? Neem dan contact op via info@boekhandelgellekink.nl, bel 0545-471371 of kijk op www.boekhandelgellekink.nl.

InEibergen EOV VVV